Regeneratie
Basis voor een prestatiegerichte training
De tijdsduur tussen 2 trainingen of tussen een wedstrijd en een training speelt voor de atleet een enorm belangrijke rol. Daarin moet het lichaam zich zowel mentaal als lichamelijk herstellen van de laatste training/wedstrijd. Als die pauze te kort is zal dit onvermijdelijk leiden tot overtraining. Te lange pauzes leiden dan weer tot een prestatie-vermindering. De grote kunst voor een atleet is het vinden van de juiste verhouding tussen sportieve belastingen en rust.

Hierbij moet je als atleet rekening houden met de trainingseenheid, de trainingsweek, de trainingsmaand en de wedstrijd. Ook zal je rekening moeten houden met De jaarlijkse regeneratiefase (grote regeneratie) tijdens de overgangsperiode.

Bij ISP zijn we professionals op het gebied van belasting-belastbaarheid. Wij geven advies en richten ons op elke sporter van groepssport tot individueel athleet.

d├ęconnect to r├ęconnect

Onze regeneratie centra zijn uitgerust met jacuzzi, sauna en relaxatie ruimte. Ook hebben sommige centra een keukentje om jezelf van de nodige koolhydraten en proteinen te voorzien.